Pagina's

zondag 26 november 2017

Not-writing month

In november is het is niet gelukt wekelijks een blog te plaatsen, net zo min als het gelukt is om een boek schrijven. Is dat erg, vroeg ik mezelf af. Ik vind van niet. 

Mijn nukkige kat werd ziek en had het nogal wat voeten in de aarde om haar weer op te lappen, maar het is gelukt uiteindelijk.

Ik ben met mijn dochter een paar dagen naar Den Haag geweest, waar we onder andere in het Mauritshuis geweest zijn om de werken van de beroemde Nederlandse schilders te bekijken. Na Den Haag vertrok ik met René naar Coevorden, waar we genoten van de mooie omgeving en van luxe 3 gangenverrassingsdiners in het kasteel.

Vorige week hebben we met vrienden een bezoek gebracht aan de Ezelsociëteit in Zeist, waar mijn zus werkt als vrijwilliger. Zij gaf ons daar een rondleiding. We hebben allerlei lieve en minder aardige ezels gezien en geaaid. Wat een goed werk doen ze daar. Natuurlijk zijn we niet naar huis gegaan zonder een donatie te doen.

Ik heb misschien weinig tijd gehad om te schrijven, maar ik heb tijd doorgebracht met mensen die me dierbaar zijn en er voor mijn zieke kat kunnen zijn. Dat schrijven dat komt wel weer.